Kampioensclubmatch 29 mei 2016

We organiseren onze Kampioensclubmatch naar Frans voorbeeld samen met de Buitenfair ‘De Franse Dagen’ in de prachtige parktuin van Kasteel Groeneveld te Baarn.

Kasteel Groeneveld

Kasteel Groeneveld

We nodigen Franse Basset eigenaren uit om met hun Basset deel te nemen. Alle Bassets zijn welkom van pup t/m veteraan. Er is voor iedere Basset een klasse waarin hij/zij mee kan doen. Keurmeester Nicole Horsten zal de ingeschreven honden keuren. Er zijn prijzen te winnen. De beste Basset krijgt de titel ‘Çlubwinnaar 2016’ en wordt uitgenodigd voor de ‘Hond van het Jaar Show’. Ook de beste veteraan mag daaraan deelnemen. Inschrijvingskosten: 15 euro per hond. De inschrijving sluit op 16 mei a.s.
De keuringen beginnen om 11.30 uur.

Hond inschrijven, entree- en parkeerkaarten bestellen
U kunt uw hond digitaal inschrijven via dit inschrijfformulier. Hier kunt u ook entreekaarten en een parkeerkaart bestellen.  Leden en geregistreerde gezinsleden krijgen via de club een aanzienlijke korting op het entreegeld. Zij betalen 8 euro p.p. Familie en vrienden krijgen via de club een gereduceerd tarief van 10 euro p.p. Voor de jeugd tot 16 jaar is de toegang vrij.

Schrijft u geen hond in, maar wilt u wel (met uw hond) een kijkje nemen, dan geniet u dezelfde kortingen. Ga dan naar het bestelformulier voor entree- en parkeerkaarten.

Korting aan de kassa is niet mogelijk.

Fair ‘de Franse Dagen’
In het kasteelpark bevindt zich ook de Fair, geïnspireerd op Frankrijk. Wijnproeverij, brocante, gastronomie, kleding, klassieke Franse auto’s en meer. Honden aangelijnd zijn toegestaan. Zie de site:  www.defransedagen.nl

Het belooft een bijzondere Franse Basset dag te worden.
We zien uit naar veel Bassets, van alle leeftijden.

Graag tot zondag 29 mei,
Peter Don, voorzitter